De GWS groep

 

Over GWS Services

De serviceverlener

GWS Services levert servicediensten voor rotatiedrukpersen en aanverwante apparatuur in de Benelux. Met ons team van specialisten bieden wij 24/7 service support, preventief onderhoud, inspecties, advisering, reparatiewerkzaamheden en detachering. > more

 

Beschikbare diensten

24/7 Service support
Advisering
Inspectie
Preventief onderhoud
Reparatie, montage & detachering

Gespecialiseerde serviceverlening voor de grafische industrie

De serviceverlener

GWS Services levert servicediensten voor rotatiedrukpersen en aanverwante apparatuur in de Benelux. Met ons team van specialisten bieden wij 24/7 service support, preventief onderhoud, inspecties, advisering, reparatiewerkzaamheden en detachering.

Met de beschikbare kennis bij GWS van onder andere reviseren, persreconfiguraties en uitbreidingen, zijn wij in staat om diepgaande ondersteuning en advies te bieden over een grote variëteit aan persgerelateerde zaken.

Mede door uitstekende contacten met Original Equipment Manufacturers (OEM's) kunnen wij ook aan een brede selectie van apparatuur werken. Onze monteurs vinden hun weg van rollenwisselaar, infeed en drukunits tot en met droger, vouwmachine en nabewerkingsapparatuur.

GWS Services is onderdeel van GWS Printing Systems, een wereldwijde leverancier van hoogwaardige, gebruikte webfed- en sheetfedpersen, randapparatuur en gerelateerde systemen.

De diensten die wij op deze site tonen zijn voorbeelden van onze mogelijkheden. Neem contact met ons op als u wilt weten wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Website by 9PM | Disclaimer | Session ID: 503553595 | Last action: 08:01:12 | Status: Session status